Prekių katalogas

Totoriškas ketaus kazanas su dangčiu – keptuve 15l Brizoll

  • Totoriškas ketaus kazanas su dangčiu – keptuve 15l Brizoll

    Kodas: 0484175263
    99.99 
    110.00  Sutaupykite 10.01 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas : 1 - 3 d. d.
    Į krepšelį 
    Pirkdami galite gauti 999,9 taškus.
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    i

    Ketaus kazanas Ketaus kazanas su dangčiu – keptuve Brizoll 15 l puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.

  • Aprašymas
    Totoriškas ketaus kazanas su dangčiu – keptuve 15l
    Skersmuo – 40 cm,
    Aukštis – 19,5 cm,
    Svoris -11.72 kg,
    Tūris -15 L,
    Dugno storis – 4.5 mm,
    Sienelės storis – 3.5 mm,
    Suderinami viryklių tipai – Dujinė, Elektrinė, Indukcinė, Stiklo keramika,
    Medžiaga – Ketus,
    Papildoma informacija: su dangčiu – keptuve.

    Ketaus kazanas Ketaus kazanas su dangčiu – keptuve Brizoll 15 l puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.

    Dėl specifinės ketaus struktūros tai sunkiai įšylantys, bet atlaikantys labai aukštą temperatūrą ir ilgai palaikantys šilumą indai, tinkantys kepti bei troškinti. Šiuose puoduose patartina gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus: kepti žąsį, antį, kalakutą ar gaminti plovą. Juose iš mėsos neišgaruoja vanduo, todėl ji būna daug sultingesnė ir skanesnė. Šie puodai yra gana sunkūs, pasižymi ilgaamžiškumu, tinka visų tipų viryklėms. Panaudoję ketaus indą, jį nusausinkite ir ištepkite aliejumi. Tokiems indams prižiūrėti ir plauti netinka šveitikliai

    Dar vienas ketaus indų naudojimo pliusas yra tas, kad jūs išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurių yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kenksmingosios medžiagos garų pavidalu formuojasi, jeigu tefloninė keptuvė kaitinama ant stiprios ugnies. Jų gali patekti ir į maistą, jeigu naudojama keptuvė, kurios paviršius yra pažeistas.

    Dažnai klystame manydami, kad gero plovo paragauti galima tik restorane. Visai ne – turint įgūdžių ir reikiamus indus, puikų plovą galima pasigaminti ir patiems. Tiesa, tikram plovui reikalingas geras kazanas ir gaminti ant laužo, naudojant ryžius ir riebesnę avieną. Visa skonio magija yra tikri, tradiciniai plovo prieskoniai. Galima atrasti įvairių plovo variacijų ir keisti avieną į jautieną, papildomai dėti avinžirnius ar gardinti razinomis. Visgi, tai yra pagal kiekvieno skonius ir jų receptorius, bet ant laužo kazane troškinamas plovas tikrai labai panašus į autentiškąjį. Maysternya gaminami šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus kazanai yra pritaikyti naudoti ant atviros ugnies, neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidūs šilumai, todėl maistas gali būti ilgą laiką tolygiai šildomas. Be to, tikro ketaus danga yra nelipni ir leidžia patiekalui pačiam gamintis, ilgainiui atskleidžiant tikrus, ryškius ir malonius savo skonius.

  • Jus taip pat gali dominti

    Ketaus puodas, 5 l
    Kodas: T403
    33.99 
    89.99 
    101.00  Sutaupykite 11.01 
    79.99 
    89.00  Sutaupykite 9.01 
    Ketaus puodas, 3 l
    Kodas: T402
    24.99