Prekių katalogas

Riess RIESS - GMUNDNER Streublumen virdulys 2,0 l

  • Riess RIESS - GMUNDNER Streublumen virdulys 2,0 l

    Kodas: R-0543-049
    156.06 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas: 3 - 9 d. d.

    Turime sandėlyje. Pristatymas 1-3 dienos.

    Į krepšelį 
    Pirkdami galite gauti 156,06 taškus.
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • esto3
    Skaičiuojama...
    i
  • Talpa: 2 L
    Švilpukas: su švilpuku .flex-container { display: flex; paminkštinimas: 3%;} .lankstus elementas {lankstus: 1; paminkštinimas: 2%;} .turinys-vaizdas {maksimalus plotis: 100%;aukštis: auto;}RIES Streublumen šildantis virdulys, kurio talpa 2,0 l Gamintojas: Riess Kelomat GmbH, Austrija Papildomas gaminio simbolis pagal gamintoją: R-0543-049, R0543049, R0543-049, R0543-049, R0543-049, R0543 Why5',0 rinkitės RIESS Premium emaliuotus indus: 1. Pagamintas iš natūralių ir ekologiškų medžiagų Austrijoje 2. Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines 3. Atsparus įbrėžimams ir pjovimams 4. Lengvai valomas ir antibakterinis! pabaigos pradėjo gaminti virtuvės reikmenis. Technologinis proveržis leido sujungti stiklą ir geležį, todėl paviršius tampa neutralus ir nelipnus, atsparus kvapams ir skoniams bei lengvai valomas. Įdomus faktas: - Porceliano emalis yra populiarus daugelyje kultūrų kaip papuošalai ir menai bei amatai. Ši medžiaga turi senovines šaknis – pirmiesiems Mikėnuose aptiktiems porceliano emalio gabalams yra 3500 metų. Carl Peter Fabergé porceliano emaliu dekoravo garsius kiaušinius, pagamintus iš brangių medžiagų, skirtų Rusijos carų šeimai 1885–1917 m. GAMYBOS PROCESAS Premium RIESS porceliano emalio gamyba vykdoma naudojant žaliąją energiją iš trijų savo hidroelektrinių, todėl jis yra neutralus anglies dioksidu. Natūralios medžiagos, tokios kaip geležis, kvarcas, molis, lauko špatas, boraksas, soda ir kalis, sumaišomos ir lydomos krosnyje nuo 1000 °C iki 1200 °C temperatūroje. Atvėsę sukietėję dribsniai arba kruopos smulkiai sumalami ir sumaišomi su spalvotais pigmentais bei vandeniu, kuris tarnauja kaip tirpiklis. Dėl skirtingų glazūros kompozicijų galima išgauti praktiškai bet kokią spalvą. Tada ketaus formos rankomis panardinamos į porcelianinį glazūrą ir išdžiovinamos. Tada jie kūrenami krosnyje 850 °C temperatūroje. Riess taip pat naudoja atliekinę šilumą iš krosnies, kad išdžiovintų produktus ir šildytų gamybos grindis. Gamintojas RIESS atitinka aukščiausius Europos plėtros agentūros kokybės standartus. SĖKMINGAS GAMYBOS GAMYBA NAUDOJANT EMALINIUS INDUSTRUS RIESS emaliuoti virtuvės reikmenys itin taupo energiją. Jie efektyviai išnaudoja daugiau nei 97 % įrenginio išėjimo galios, todėl energijos sąnaudos sumažėja iki 30 %. RIESS indai pasižymi dideliu feromagnetiniu koeficientu. Todėl indukcinės viryklės greitai įkaitina emaliuotus indus. Stiklas ir geležis skiriasi tuo, kad kaitinami plečiasi. Todėl svarbu pradėti nuo mažos galios, kad abi medžiagos įkaistų tolygiai. RIESS sukūrė svarbius maisto gaminimo ant indukcinės viryklės patarimus, kurie padės jums ilgai mėgautis mūsų indais.   Štai keletas iš jų: Vykdykite instrukcijas, susijusias su jūsų viryklės galia. Kai kurie pavyzdžiai: Verdantis vanduo 100 °C = 500 W, Kepimas 180 °C = apytiksl. 1700 W Niekada nešildykite tuščių indų. Patikrinkite, ar puodo ir kaitlentės skersmuo kuo labiau sutampa. Visada pradėkite nuo mažos galios ir palaipsniui didinkite ją iki norimos galios. NIEKADA nenaudokite papildymo funkcijos (išskyrus didelius skysčių kiekius, mažiausiai 6 litrus). Stebėkite virimo procesą. Automatinis temperatūros jutiklių išjungimas kartais gali nepakankamai greitai reaguoti į šildymą. Stenkitės neliesti stiklo šildymo paviršiaus. Jis gali įkaisti dėl įkaitusių indų.   Taip pat platiname produktus iš žinomų kompanijų, tokių kaip: KitchenAid®, WMF, Goebel, Silit, Kaiser, Peugeot ir daugelio kitų aukščiausios kokybės prekių ženklų. Svarbiausias mūsų tikslas – suteikti Jums puikų klientų aptarnavimą, todėl mūsų patyrusių darbuotojų komanda mielai palaikys ir patars renkantis tobulą dovaną Jūsų artimiesiems, taip pat patars dėl virtuvės įrangos ir indų.