Prekių katalogas

  • „Adler AD 6658“ džiovintuvas

    Kodas: AD 6658
    30.86 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas: 3 - 9 d. d.

    Turime sandėlyje. Pristatymas 1-3 dienos.

    Į krepšelį 
    Pirkdami galite gauti 30,86 taškų.
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • esto3
    Skaičiuojama...
    i
  • Spalva: balta
    Galia: 550W
    SIT numeris: 5
    Temperatūros reguliavimas: Taip
    laikmatis: Taip
    LCD ekranas: Taip
    SITA plotis: nėra duomenų
    SIIT ilgis: nėra duomenų
    modelis: AD 6658 Praktinis džiovintuvas grybams, žolelėms ir maisto produktams, kurių galia yra 550 W. Galite joje išdžiovinti grybus, daržoves, vaisius ir žoleles, kurių juos lengviau laikyti ir nesugadinti. Džiovintuvas veikia tyliai ir netrukdo vykdyti buities veiklą. Dideli sievai leidžia jums pastatyti nemažą kiekį mažų produktų. Tuo pačiu metu dviejų istorijos sluoksnių išdėstymas nusprendžia, kad įrenginys užima daug vietos. Dviejų stiebų temperatūros kontrolės dėka džiovinimas gali būti džiovinimas su skirtingu intensyvumu. Saugumui džiovintuvui įrengta perkaitimo apsaugos sistema, kuri prireikus automatiškai išjungia įrenginį. Įrenginyje yra 5 dėklai, tolygiai paskirstyti, kad būtų galima geriau cirkuliuoti oro cirkuliaciją. Naudodami valdymo skydelį su LCD ekranu, esančiu mašinos priekyje, galite nustatyti dominantį temperatūros diapazoną ir džiovyklos darbo laiką. Dehidratorius yra aprūpintas laikmačiu, dėl kurio galite nustatyti jo darbo laiką nuo 1 iki 70 valandų. Džiovinimas, skirtas džiovinti:- Vaisiai- grybai- mėsos-vegenilio gamyklos (gėlės ir lapai)- LCD5 TAC kontroliuojančių žolelių ir stuburas, tolygiai paskirstytas geresnėms grandinės miltams su polipropilenais. Džiovinimo paviršius 2310 cm2. 35–70 ° CIMER 1–70 Džiovinimas tapo vienu populiariausių metodų, veikiančių ne tik rudenį, kai buvo derliaus nuėmimo grybai. Juos galima atlikti padedant maisto dehidratorui Adler AD 6658. Tai yra lengviausias būdas išplėsti mėgstamų produktų patvarumą ir suteikti sveikų užkandžių ar vertingų kitų patiekalų ingredientų. Maisto dehidratorius - koks yra jo veiksmas? Žolelės ir mėsa. Tai prietaisas, kuris pašalina vandenį iš pasirinktų produktų, o tai žymiai praplečia jų patvarumą. Procesas apima natūralių sąlygų, kurių metu išgaruoja vanduo, sukūrimas, tačiau džiovinti produktai nepraranda vertingų maistinių medžiagų: vitaminų ir mineralų. Be to, naudojant dehidratorių pabrėžia jų saldų ar sūrų skonį. Naudojant valdymo pultą su LCD ekranu, esančiu mašinos priekyje, galite nustatyti mūsų dominančios temperatūros diapazoną ir džiovyklos darbo laiką , kuris turėtų būti pritaikytas produktui. Daržovės, kieti ir minkšti vaisiai, žolelės ar mėsa savaime turi skirtingą vandens kiekį, todėl jiems reikia skirtingų nustatymų. Ilgiausiai reikia apdoroti minkštus vaisius (iki 18 val., Tvirtindami 60 ° C), mes išdžiovinsime žoleles ir net gėles (3H esant 35 ° C) greičiausius. Techniniai mūsų pasiūlytų įrenginio dangteliai Modelis yra kompaktiškas statoma, turi stačiakampę formą ir mažą dydį, o tai palengvins jo laikymą. Viduje yra net penki padėklai, todėl lengva išdžiovinti daugiau produktų, turinčių lygią oro cirkuliaciją. Padėkliukai yra pagaminti iš polipropileno, vienas yra 2,5 cm aukščio, o tai leidžia ant jo dėti taip pat storesnius vaisių, daržovių ar mėsos griežinėlius, o džiovinimo paviršius - 2310 cm2. Dehidratorius yra aprūpintas laikmačiu. Galite nustatyti jo darbo laiką nuo 1 iki 70 valandų. Temperatūros diapazonas užima nuo 35 iki 70 ° C, todėl galite išdžiovinti visus maisto produktus. Tai yra įranga, dėl kurios mes galime gaminti sveikus vaisius ir daržovių traškučius, savo vegetą arba patys pašalinti mėsą, žuvį ar net makaronus.